Gemma Bufias

QUI SÓC JO

Podríem dir que sóc una persona polifacètica i inquieta. He estudiat diverses coses abans no he trobat “el meu lloc” o el que, ara mateix, m’apassiona: la Comunicació.

De jove tenia inquietuds artístiques i vaig començar els estudis d’Història de l’Art. Em faltava una mica de part més pràctica i vaig passar per l’Escola Massana, on vaig fer-hi Art Tèxtil. Després, a una altra escola, Disseny de Moda i Estilisme.

No obstant això, no m’he dedicat mai al món de la moda ni del tèxtil.

Mentre estudiava vaig treballar a l’hosteleria. La meva darrera feina en aquest sector va ser la que més em va omplir: fer de cuinera en una escola bressol i impartir tallers de cuina saludable i natural. Era un projecte molt encisador i m’hi sentia valorada.

Fins que no vaig ser mare, no va haver-hi un salt quàntic en la meva vida vocacional i va ser que vaig descobrir que allò que més encaixava amb el meu caràcter i aptituds era el món de la Comunicació.

I aquí sóc: estudiant i treballant en allò que més m’identifica que és aprendre i compartir coneixements i experiències amb tot aquell qui vulgui.

I així ha nascut el web, el blog i el programa de ràdio.

Desitjo amb tots els meus sentits que Terranúvol t’arribi al cor i et nodreixi l’ànima.

Perquè surt directament de mi i va directament cap a tu.

Recorda: no estàs sola perquè anem plegades.

Sempre.

 

El meu projecte personal: Terranúvol

Terranúvol és un espai creat per nodrir el cos, la ment i l’ànima. Neix amb una clara voluntat d’expressar i de compartir el més preuat que porto a dins. Tot aquell que vulgui s’hi pot quedar una estona a descansar, gaudir i respirar. TerraNúvol és lalter ego de la Gemma Bufias i Fernàndez. És el lloc virtual on puc expressar allò més íntim i, alhora, fer d’altaveu del que altres persones vulguin donar a conèixer.

Fa anys que sento la necessitat d’escriure i que els meus pensaments i reflexions no es quedin només en la privacitat del meu diari personal o en notes preses a les moltes llibretes que sempre m’acompanyen.

 

Vull compartir, comunicar-me i ser útil (en el sentit de ser una ajuda a qui es vegi reflectit en els meus escrits i/o moments vitals).

TerraNúvol és una criatura viva: evolucionarà amb mi i amb nosaltres. Jo l’he portat al món, però no sé com es desenvoluparà ni cap a quins camins la vida ens portarà plegats.

Tal com faig amb el meu fill, la meva intenció és ser una bona acompanyant de tots els processos pels quals passi.

I recordar, quan les coses no vinguin de cara, que l’amor amb què l’he creat és el que em torna al meu centre i fa seguir endavant, malgrat els dubtes o dificultats que puguin aparèixer.

 

Per què TerraNúvol?

Doncs perquè sintetitza semànticament i visual la unió dels dos elements que ens donen forma als humans:

Som terra i cel.

Som matèria i Univers.

Vivim en un cos dens, la nostra ment ens manté ancorats i l’ànima ens eleva.

Vivim polaritzats en una tríada perfecta.

Tinc la total convicció que som totes aquestes dimensions i, per això, a TerraNúvol pretenc que totes hi tinguin cabuda.

De nou, la meva mirada serà amorosa: vull tenir cura de tot el que forma part del nostre ésser: cos, ment i ànima.

Ser inclusiva, abraçar.

No és possible trobar l’equilibri si un dels tres pilars falla.

El nostre cos físic està íntimament relacionat al cos mental, emocional i espiritual. Per això crec que és necessari trobar un locus amoenus com aquest on poder nodrir-te, asseure’t i deixar que et cuidin i t’estimin.

Espero que et sumis a aquesta aventura i que, plegats, veiem com la criatura es fa infant, adolescent i va madurant, any rere any, amb nosaltres.