Entrevista a la CARLA ZAPLANA
7 de Maig de 2018
La salut és definida per l’OMS com l’absència de malaltia. Es parla de malaltia quan hi ha condicions corporals o mentals que causen dolor, disfunció […]
Segueix llegintFa temps que conec el cuiner i professor de cuina Alf Mota i teníem pendent fer una entrevista i trobar-nos, sense pressa, per parlar del […]
Segueix llegint
[…] Entrem al poble i, de seguida, som a la plaça central, on hi ha El Centre. Ens obre una noia somrient, molt agradable. És l’Anna Redón, una de les tres fisioterapeutes de la consulta, que ens tractarà al meu fill i a mi. Ens fa passar i esperar uns segons. M’esperava que hi fes fred, perquè sembla que som els primers clients, però anava errada. El lloc és càlid, acollidor, ple de detalls seleccionats amb cura. Hi ha una tetera perquè mentre esperem ens puguem fer una infusió o un te. M’agrada la marca d’infusions que han triat perquè en tenen una selecció d’ecològiques, algunes de les quals ha dissenyat la nutricionista Carla Zaplana, a qui també vaig entrevistar fa una any. (Si voleu, us deixo l’enllaç de l’entrevista aquí . […]