terra nuvol
  • Gemma Bufias
  • Blog
  • Agenda
  • Comunicació
  • Contacte
menu
  • Gemma Bufias
  • Blog
  • Agenda
  • Comunicació
  • Contacte

ELS OLIS ESSENCIALS A LA CUINA

Cuina Entrevistes
26 de Juliol de 2019
1560 Lectures

Agafo el cotxe i enfilo cap a Cardedeu, el poble on ara viu la Maria Pilar Ibern, coneguda com a Gavina.

La Pilar és una dona amb una llarga trajectòria professional en el món de la cuina saludable, com a cuinera, professora i escriptora de llibres culinaris.

Quan cap de nosaltres llegia la revista Integral, ella ja hi col·laborava.

Tinc una mica la sensació que la Gavina, per ser tan autèntica, amb una personalitat molt definida té una marca que, a vegades, no va amb la corrent del nou màrqueting on tot és “postureig” i fotos a Instagram que venen més del que hi ha darrera.

 

 

Amb la Gavina hi ha foc lent, hi ha condiment i contingut. Sempre ens trobem aprenc alguna cosa. Però no només del que explica (que sí, i és molt); aprenc de la seva maduresa, de la calma amb què transmet tot el que any rere any i, a base de moltes proves i errors, ha experimentat per si mateixa.

 

La Pilar és una dona autèntica; la percebo com una ànima lliure: directa, forta, generosa.

M’obre les portes de casa seva sense condicions. M’acull com una mare ho fa amb un fill. Ho té tot a punt; la noto il·lusionada (i això que li han fet moltíssimes entrevistes i ha participat en els esdeveniments i fires alimentàries més prestigioses del nostre país).

Aquesta humiltat, aquesta generositat m’arriba al cor.

Avui la Gavina ens parlarà dels usos culinaris que tenen els olis essencials.

 

 

Fins ara, els he emprat en el difusor, a mode d’ambientador i n’estic absolutament enamorada. Per això, perquè noto la potència i subtilesa dels olis essencials, el que la Gavina proposa em sembla molt interessant.

Si ens acompanyeu, aprendreu com unes gotetes de llimona o de menta poden fer un cocktail espectacular. Però no només serà un gaudi pel vostre paladar, si no que, a més, els efectes terapèutics també es faran notar.

Gotes alquímiques que marquen la diferència.

Com diu la Gavina: “Salut, vida i bon estiu!”

Gaudiu molt de l’entrevista i assaboriu-la glopet a glopet:

https://www.youtube.com/watch?v=QyV0W5asc6Q&t=24s

 

 

Dades d’interès:

Entrevista de la Gavina a Terranúvol (Ràdio Arenys de Munt), presentant el seu llibre “Las 69 recetas más afrodisíacas de la cocina vegetariana”:

 

Pàgina Web de “La cuina de Gavina”:

Inici

Deixa un comentari Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També et pot interessar

General

El malalt del segle XXI

La salut és definida per l’OMS com l’absència de malaltia. Es parla de malaltia quan hi ha condicions corporals o mentals que causen dolor, disfunció […]

Segueix llegint
Llibres

Tots els llocs em recorden a tu (2013), Columna Edicions.

Fa temps que lleixo la revista digital sobre salut Ets el que menges. La seva creadora, la Núria Coll, és periodista de professió i una […]

Segueix llegint

Categories

  • Cuina
  • Entrevistes
  • General
  • Llibres
  • Vida alternativa

Últimes entrades

General
2020: any de canvis i trasllats (II)
Entrevistes
Entrevista a Bindi Books
General
2020: any de canvis i trasllats

Newsletter

Accepto la comunicació a través de email
Accepto la política de privacitat

Xarxes

  • Ivoox
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Linkedin
terra nuvol
ivoox facebook instagram youtube linkedin
  • Gemma Bufias
  • Blog
  • Agenda
  • Comunicació
  • Contacte
Accepto la comunicació a través de email
Accepto la política de privacitat

© 2023 TerraNúvol. Tots els drets reservats.
Disseny i desenvolupament web — DOC Barcelona

Avís legal Política de privacitat Política de cookies